ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Πραγματοποιούμε
όλες σας τις επιθυμίες!

Είμαστε σε θέση να κατασκευάσουμε τον κήπο των ονείρων σας, τόσο στο σπίτι σας όσο και στον επαγγελματικό σας χώρο!

Εμπειρία 25 ετών!

Μελέτη – Σχεδιασμός – Κατασκευή ενός υπέροχου κήπου.
Σε μια μαγική τοποθεσία, με απίστευτη θέα και μια πισίνα που δίνει το δικό της έντονο στυλ έπρεπε νέες ιδέες για τον κήπο να εφαρμοστούν, αναδεικνύοντας την ομορφιά της τοποθεσίας. 

Στον συγκεκριμένο κήπο η επιθυμία του πελάτη να τοποθετήσει μία πισίνα, πλαισιώθηκε και ενσωματώθηκε στον κήπο. Έγινε επιχωμάτωση για να καλυφθεί η υψομετρική διαφορά από το επίπεδο της πισίνας και καλλωπιστικά φυτά έδωσαν το δικό τους χρώμα και τόνο στην κατασκευή. 

Σε μια απότομη και απότομη πλαγιά, σχεδιάσαμε τον κήπο με την προοπτική της λειτουργικότητας και της ανάδειξης της ομορφιάς του χώρου. Προς αυτήν την κατεύθυνση διαμορφώθηκαν επίπεδα, και στο καθένα φυτέψαμε τα ανάλογα φυτά. Πέρα από το καταπράσινο γκαζόν, αξιοποιήσαμε τις πανέμορφες ελιές και φυτέψαμε ελληνικά αρωματικά φυτά γης. Ιδιαίτερο στυλ προσθέτουν τα ξύλα από ράγες τρένου που τοποθετήσαμε ως σκαλοπάτια και ως όριο του μεσαίου επιπέδου.

Μια διαφορετική όψη και αισθητική καταφέραμε να δώσουμε στον ακάλυπτο χώρο μια οικίας μέσα στην πόλη, με φρέσκες και αποτελεσματικές ιδέες. Διαμορφώσαμε παρτέρια, κατασκευάσαμε βραχόκηπους, στήθηκε επιφανειακή  πισίνα, ανασκευάσαμε την παλαιά πέργολα. Επίσης τοποθετήθηκε συνθετικός φράχτης ώστε να περιοριστεί η ορατότητα από τους γύρω.

Ακόμα μία ολοκληρωμένη κατασκευή κήπου από το συνεργείο μας. Στο σχεδιασμό μας είχαμε ως αρχικό στόχο να κυκλώσουμε το οίκημα με καταπράσινο γκαζόν και να αναδείξουμε την θέα από τον αίθριο χώρο του σπιτιού. Έτσι λοιπόν αφού έγινε η κατάλληλη προετοιμασία του εδάφους και εγκαταστήσαμε αυτόματο πότισμα για όλο τον κήπο. Φυτέψαμε περιμετρικά φυτά για φυσικό φράχτη και σε όλη την υπόλοιπη επιφάνεια τοποθετήσαμε φυσικό χλοοτάπητα.

Στο συγκεκριμένο έργο αξιοποιήσαμε έναν άγριο και αφιλόξενο βουνίσιο λόφο με ξερόχορτα και τον διαμορφώσαμε σε καλλωπιστικό χώρο τριών επιπέδων.  Δώσαμε τις κατάλληλες κλίσεις και τοποθετήσαμε φυσικό χλοοτάπητα για άμεσο αποτέλεσμα.

Στον συγκεκριμένο κήπο για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα της αλμύρας από την θάλασσα λόγω της μικρής απόστασης από την ακτή, επιλέξαμε έτοιμο φυσικό γκαζόν από ειδική ποικιλία, η οποία είναι ανθεκτική στα θαλασσινά σταγονίδια και στην αλατότητα του εδάφους . Έγινε ανανέωση του χώματος με νέο και τοποθετήθηκε αυτόματο πότισμα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ: Σχεδιάζουμε και επιλέγουμε τα φυτά που θα φυτέψουμε, σύμφωνα με τον περιβάλλοντα χώρο και το στυλ του κάθε καταστήματος. Στόχος μας είναι να δημιουργούμε ένα ευχάριστο και ελκυστικό περιβάλλον για τους πελάτες της επιχείρησης.  

elEL
en_USEN elEL